• Το Γνωρίζατε;
  • Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που έγινε το 1969, το άγχος των γονέων κατά τη διάρκεια της σύλληψης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του φύλου του παιδιού. Το παιδί παίρνει τα φύλο του γονέα με το λιγότερο άγχος.

Όχι στους μετανάστες ψήφισαν στην Αγγλία

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Όχι στους μετανάστες ψήφισαν στην Αγγλία

Δημοσίευση από Agrafos »

Την πρώτη θέση με 27.5% κατέλαβε το ευρωσκεπτικιστικό UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ. Ακολουθεί το Εργατικό κόμμα με τρίτο το κυβερνών Συντηρητικό, ενώ πανωλεθρία υπέστη το κόμμα Φιλελευθέρων.

Ευνοικό, επίσης θεωρείται το αποτέλεσμα και για τους Εργατικούς που αύξησαν τη δύναμη τους κατα 10 μονάδες λαμβάνοντας το 25.5%. Στους χαμένους συγκαταλέγονται οι Συντηρητικοί που παίρνουν ποσοστό 24% και 4 μονάδες λιγότερες από το 2009 και το συγκυβερνών κόμμα των Φιλελευθέρων Δημοκρατών το οποίο, κυριολεκτικά καταβαραθρώνεται, τερματίζοντας πέμπτο μετά τους Πράσινους με μια μόλις έδρα από τις 11 που διέθετε. Με τη συμμετοχή στο 36%, το UKIP γίνεται αποδέκτης της ψήφου διαμαρτυρίας, εξαιτίας, κυρίως, του μεταναστευτικού προβλήματος, το οποίο μονοθεματικά προώθησε ο ηγέτης του. Κάτι που φαίνεται και από την δήλωση του Ντειβιντ Κάμερον, τι απαιτείται άμεσα ενίσχυση των εθνικών Κοινοβουλίων και αποδυνάμωση της Ευρωπαικής Κομισιόν. Ο Πρωθυπουργός αποκλείει κάθε συνεργασία με το UKIP καθώς και το αίτημα ορισμένων βουλευτών του που ζήτησαν την επίσπευση του Δημοψηφίσματος για την Ευρώπη.

Θεωρείται σίγουρο ότι επιτυχία του UKIP, θα ωθήσει τον Ντειβιντ Κάμερον στην υιοθέτηση ακόμη σκληρότερων θέσεων στο θέμα της Ευρώπης. Συμφωνα με εκτιμήσεις συμβούλων της Ντάουνινγ Στριτ, με το ευρωσκεπτικιστικό κλίμα που διαμορφώνεται, πλέον, σε όλη την Ευρώπη, αν ο Κάμερον πιέσει για αλλαγές στο τομέα λήψεως αποφάσεων και επαναπατρισμού ωρισμένων δικαιοδοσιών από τις Βρυξέλλες στα Εθνικά Κοινοβούλια, αυτή τη φορά θα εισακουστεί ακόμα και από τον κατ΄ εξοχήν μεγάλο επικριτή του, τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, μετά την θεαματική άνοδο των ακροδεξιών της Λε Πεν.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”