• Το Γνωρίζατε;
  • Το 2000 π.X. οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν ένα είδος προφυλακτικού φτιαγμένο από μεμβράνη που έπαιρναν από κροκόδειλους.

Και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να κάνει αυτά που υποσχέθηκε

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να κάνει αυτά που υποσχέθηκε

Δημοσίευση από Agrafos »

Θολό το τοπίο για την Ελλάδα από τη Δευτέρα. Η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ φορτώνει σε αυτό το κόμμα πολλές ευθύνες και καλείται τώρα να υλοποιήσει όλα αυτά που υποσχέθηκε, σχεδόν σε όλους.

Ο Ελληνικός λαός υποδέχθηκε με χαρά (για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και ψυχραιμία (για τους ψηφοφόρους των υπόλοιπων κομμάτων).

Όλοι περιμένουν τα πρώτα δείγματα δουλειάς της νέα κυβέρνησης.

Στην Ευρώπη το τοπίο είναι ακόμα πιο θολό καθώς το ερώτημα είναι ένα: τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν η τρόικα θελήσει τα ίδια πράγματα από τη νέα κυβέρνηση. Το ότι η τρόικα δε θα κάνει βήμα πίσω είναι δεδομένο. Εδώ όλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αν θα μπορέσει να περάσει νέα μέτρα από τη βουλή.


Άντε να σας δούμε τώρα κ.Τσίπρα

Το να υπόσχεσαι σε όλους τα πάντα όταν είσαι ένα κόμμα του 4%, είναι και ένα είδος τζάμπα μαγκιάς. Όταν όμως έχει προοπτική να είσαι το πρώτο κόμμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, πρέπει να ξέρεις τι λες.

Περιμένουμε λοιπόν την άμεση επαναφορά των βασικών μισθών σε προ κρίσης επίπεδα, τη 13η σύνταξη και ένα σωρό άλλα πράγματα, τα οποία είναι δύσκολο να τα κάνει μια χώρα που στην ουσία είναι χρεοκοπημένη.

Τώρα λοιπόν κ.Τσίπρα είστε υποχρεωμένος να κάνετε αυτά για τα οποίοα σας ψήφισε το περίπου 40% του λαού.

Ας μη ξεχνάει ο κ.Τσίπρας ότι το ΠΑΣΟΚ από το 44% πήγε σε ελάχιστο χρόνο στο 9%.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Πολιτική”