• Το Γνωρίζατε;
  • Η πρώτη βόμβα υδρογόνου ζύγιζε 65 τόνους και είχε το κωδικό όνομα «Ivy Make». Η ρίψη της έγινε το 1952 και η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που εξαφανίστηκε κυριολεκτικά ένα από τα νησιά Μάρσαλ!

Αχμαντινετζάντ:έχω στοιχεία πως ο Μπιν Λάντεν είχε συλληφθεί

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Αχμαντινετζάντ:έχω στοιχεία πως ο Μπιν Λάντεν είχε συλληφθεί

Δημοσίευση από Agrafos »

Σα να μην έφταναν όσα παράδοξα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες ο πρόεδρος του Ιράν ήρθε να ρίξει μία νέα βόμβα δηλώνοντας πως έχει στοιχεία ότι οι ΗΠΑ κρατούσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν «για αρκετό καιρό» πριν αποφασίσουν να τον σκοτώσουν «για λόγους εσωτερικής πολιτικής».

«Έχω ακριβείς πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπιν Λάντεν είχε συλληφθεί από τον αμερικανικό στρατό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ... και μετά αποφάσισαν να τον σκοτώσουν» ανέφερε ο Μ.Αχμαντινετζάντ σε συνέντευξή του στην ιρανική τηλεόραση χωρίς να αποκαλύψει τις πηγές του ή να δώσει λεπτομέρειες.

«Τον έκαναν να αρρωστήσει, και ενώ ήταν άρρωστος, τον σκότωσαν .. ο Αμερικανός πρόεδρος το έκανε αυτό για λόγους εσωτερικής πολιτικής, με άλλα λόγια οι Αμερικανοί σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν για την εξασφάλιση της επανεκλογής του Μπ.Ομπάμα», είπε ο Αχμαντινετζάντ συμπληρώνοντας ότι η Ουάσιγκτον «επιδιώκει τώρα να αντικαταστήσει τον Μπιν Λάντεν με κάποιον άλλον» στην ηγεσία της Αλ Κάιντα.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”