• Το Γνωρίζατε;
  • Οι Ιάπωνες έφηβοι εφευρίσκουν κάθε χρόνο 5.500 νέες λέξεις!

www.agrafos.gr - Εγγραφή

Με την πρόσβαση στο “www.agrafos.gr” (εφεξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “www.agrafos.gr”, “https://agrafos.gr:443”), δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μη δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και μη χρησιμοποιήσετε το “www.agrafos.gr”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “www.agrafos.gr” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

Η ιστοσελίδα μας είναι βασισμένη στο λογισμικό phpBB (εφεξής “αυτοί”, “αυτών”, “αυτούς”, “λογισμικό phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) που είναι μια λύση συστήματος συζητήσεων που διατίθεται βάσει της “GNU General Public License v2” (εφεξής “GPL”) και μπορεί να μεταφορτωθεί από τη σελίδα www.phpbb.com. Η ομάδα του phpBB δεν μπορεί να ασκήσει την επιρροή στο περιεχόμενο και τους στόχους, τους οποίους ο χρήστης με αυτό το λογισμικό ακολουθεί λόγω των κανονισμών του GPL. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το phpBB, παρακαλούμε δείτε στο https://www.phpbb.com/.

Δέχεστε να μη δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο που πιθανόν να παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “www.agrafos.gr”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για τη δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το “www.agrafos.gr” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το “www.agrafos.gr” ούτε το phpBB θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.
GDPR

Για να συμμορφωθείτε με το ΕΕ GDPR (2018), πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα.

Εκτός από τα παραπάνω το www.agrafos.gr θα αποθηκεύσει επίσης όλη τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε για να δημοσιεύσετε. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας www.agrafos.gr μπορεί να σας στείλει email στη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε όταν έχετε εγγραφεί ή έχετε αλλάξει στη συνέχεια, αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις προτιμήσεις από τον Πίνακα Ελέγχου Χρήστη (ΠΕΜ) ανά πάσα στιγμή, αν θέλετε να σταματήσετε Λήψη τους.

Τα προσωπικά στοιχεία που μας δώσατε όταν έχετε εγγραφεί θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της λειτουργικότητας τις ιστοσελίδας www.agrafos.gr. Δεν θα χρησιμοποιηθούν για τίποτα άλλο και ούτε θα μεταβιβαστούν σε τρίτους χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Οι μόνες άλλες πληροφορίες για εσάς είναι αυτές που αποφασίζετε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ, οπότε θεωρείται ότι είναι "διαθέσιμο στο κοινό", καθώς θα έχει αναπροσαρμοστεί από τις μηχανές αναζήτησης καθώς και από τις on-line αρχειοθετημένες τοποθεσίες.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ με τους παρόντες Όρους" κάτω από την αποδοχή αυτών των Όρων θα καταγραφεί.